Min hårresa del 9Min nuvarande hudvårdsrutin ser ut som följande:
- Tvättar håret på kvällen med ett volymschampo från Eco Cosmetics som är SLS-fritt. Kommer inte köpa det schampot igen då det är ganska uttorkande och gör mitt håret till en boll av tovor. Jag använder ett balsam från Garnier som heter "Avocado & Shea Butter" som jag absolut älskar. Jag föredrar dock olja i håret efter dusch istället för balsam för tillfället så jag ska köra på det ett tag framöver.
- Jag försöker tvätta håret mer sällan. Ibland blir det varje dag, ibland varannan och ibland var tredje. Jag försöker även använda en mindre mängd schampo för att inte torka ut håret lika mycket.
- Jag har håret uppsatt i en knut mitt på huvudet nästan hela tiden. 
 
Nu hoppas jag att det växer så det knakar! Ska försöka låta bli att klippa så länge som möjligt och enbart hålla mig till S&D istället. Det var så länge sedan jag hade långt hår och jag vill verkligen ha det långt igen. De senaste åren har jag klippt det superkort så fort det har nått APL. Det får inte hända igen! 
Min hårresa | |
#1 - - Johanna:

Det växer ju så det knakar och ser verkligen supertjockt och fint ut i topparna! Mina toppar håller på att bli lite vispiga och jag vill bara toppa det en cm eller så för att jämna ut det, men måste dessvärre vänta tills Januari! Kör också S&D med jämna mellanrum!

Vi klarar oss genom APL, nästa BSL!!!

Svar: Tack! Jag tycker verkligen att mina toppar håller sig relativt tjocka, vilket är trevligt. Snart är året slut och då kan du ta och toppa lite! Gillade för övrigt ditt inlägg om hur man kan ljusa upp håret med honung. Har hängt lite i tråden på LHC, men såg aldrig något resultat när jag testade. Troligtvis använde jag fel typ av honung! Så jag tackar dig verkligen för ditt inlägg!
Emma

Upp