Min hårresa del 2: Bild och nuvarande rutin

Bilderna är tagna idag, den 23e januari. Den sista bilden är en jämförelsebild mellan den 23e november och idag. 
 
Just nu tvättar jag håret varje morgon med ett schampo från John Masters Organics som heter Evening Primrose och är till för torrt hår. Jag längtar verkligen tills håret är lite längre och jag kan sätta upp det snyggt. Mitt hår blir lätt fett och när jag inte kan sätta upp det trivs jag bäst med att tvätta det varje dag. Snart kan jag dock börja tvätta varannan dag istället.
 
Jag gör en inpackning 1-2 gånger per vecka. Antingen tar jag ett intensivbalsam från John Masters Organics eller så använder jag mig av kokosolja och sover med, för att sedan tvätta ur på morgonen. Håret känns bra. Det är inte speciellt torrt om man har i åtanke att det faktiskt är januari och väldigt torrt i luften. 
 
Håret ser friskt och bra ut. Klippningen i september är fortfarande jämn och fin och jag hoppas att jag slipper klippa håret snart igen. Just nu är jag inställd på att klippa håret var 9e månad som oftast, men förhoppningsvis kan jag låta det gå längre tid än så mellan klippningarna.
 
Från och med idag äter jag även Silicea Original Hår & Hud samt Omega 3 från Life. Vi får se om det gör någonting för mitt hår. 
 
Länk till min hårresa del 1.
Min hårresa | |
Upp