Min hårresa del 7: Bild och tankarHåret börjar äntligen få lite längd! Målet är fortfarande att låta det växa till någonstans mellan BSL och WL. Min nuvarande hårvårdrutin ser ut som följande:
- Tvättar enligt balsammetoden eller med ett milt SLS-fritt barnschampo. Jag försöker tvätta håret varannan dag istället för varje dag.
- Jag gör kokosoljeinpackningar med jämna mellanrum. Den senaste tiden har det bara blivit en gång per vecka.
- Jag försöker äta bra och motionera ordenligt. 
 
Planer framöver är att göra kokosoljeinpackningar oftare. Dessutom ska jag försöka att inte toppa håret på ett bra tag. Vill ha det långt nu på en gång helst!
Min hårresa | | Kommentera |

Min hudresa del 9: 1 månad utan TetralysalJag är lite röd i ansiktet på bilderna från idag då jag har varit ute i solen lite för länge. 


Idag har jag varit utan Tetralysal en månad. Tyvärr slutade jag med Tetralysal precis i anslutning till en hektisk tentaperiod, så jag var tyvärr väldigt stressad. Jag låter det därför vara osagt vad som blev anledningen till att min hud började bråka. Kanske att jag slutade med Tetralysal, kanske på grund av stress, kanske en kombination av de båda.
 
Mina främsta problemområden har varit:
- Området mellan överläppen och näsan. Jag får en massa småfinnar där. Speciellt om jag har smort in mig där med någon salva.
- På näsan ut mot kinderna. Jag brukar aldrig få finnar där i princip, men det dök upp kanske 7-10 stycken för någon vecka sedan.
- Hakan har småfinnar och någon enstaka "knöl".
- Huden känns generellt sett lite trött, den är lite torr, men gillar inte att bli insmord då flera områden reagerar med finnar. 
 
Det senaste dygnet har det hela lugnat ner sig, så jag hoppas att det fortsätter åt det håller. Förhoppningsvis var det bara stressen som gjorde att huden blossade upp.
 
 
Min hudresa | | En kommentar |

Recension: Oliva by CCS Eco Hand CreamDet här är en handkräm från Oliva som finns att köpa på apotek. Jag vet inte ens hur många gånger jag har köpt den, men många är det. Den är perfekt! Den har ett bättre innehåll än många andra handkrämer, även om jag inte skulle se den som ekologisk. Det känns lite som om de lurar en genom att säga eko, då den vad jag förstår bara innehåller ekologisk olivolja. Men det är inte fel att den gör det i alla fall! Kort och gott är det här en bra och mycket prisvärd handkräm. Den är dryg, går in fort i huden och händerna håller mig verkligen mjuka och härliga.
Produkter | | Kommentera |
Upp