Min hudresa del 9: 1 månad utan TetralysalJag är lite röd i ansiktet på bilderna från idag då jag har varit ute i solen lite för länge. 


Idag har jag varit utan Tetralysal en månad. Tyvärr slutade jag med Tetralysal precis i anslutning till en hektisk tentaperiod, så jag var tyvärr väldigt stressad. Jag låter det därför vara osagt vad som blev anledningen till att min hud började bråka. Kanske att jag slutade med Tetralysal, kanske på grund av stress, kanske en kombination av de båda.
 
Mina främsta problemområden har varit:
- Området mellan överläppen och näsan. Jag får en massa småfinnar där. Speciellt om jag har smort in mig där med någon salva.
- På näsan ut mot kinderna. Jag brukar aldrig få finnar där i princip, men det dök upp kanske 7-10 stycken för någon vecka sedan.
- Hakan har småfinnar och någon enstaka "knöl".
- Huden känns generellt sett lite trött, den är lite torr, men gillar inte att bli insmord då flera områden reagerar med finnar. 
 
Det senaste dygnet har det hela lugnat ner sig, så jag hoppas att det fortsätter åt det håller. Förhoppningsvis var det bara stressen som gjorde att huden blossade upp.
 
 
Min hudresa | |
#1 - - Benedicte:

Hei!

Tusen takk for at du har delt din erfaring med Tetralysal:D Jeg begynte på det for 5 dage siden og kan ikke vente med å bli kvitt kvisene. Jeg kan allerede merke at det hjelper, men er fortsatt utålmodig. Det hjelper veldig å se at det har hjulpet for andre og at man kan bli fin tilslutt. Kviser er for meg et mareritt og jeg har det også dårlig med meg selv når jeg har masse kviser. Gleder meg til å kunne være meg selv igjen og vise meg fram!

Upp